Головна » Архів матеріалів

    20 травня наші випускники писали останній екзамен у школі - державну підсумкову атестацію з іноземної мови. Сім учнів під керівництвом вчительки і класного керівника Ющенко О.Г. успішно склали екзамен на атестат зрілості.

  Успіхів вам наші випускники!

  ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-23

20 травня 2016 року в нашій школі відбулося свято "Прощання з букварем", яке підготували  найменші школярики разом з першою вчителькою Рябокінь Н.П.. Допомагали в проведенні свята учні 5 класу.

  Благословенна та ясна година,

коли Буквар до рук бере дитина,

яка ж оце відповідальна мить,

нехай Господь всіх вас благословить.

... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-23

  10 травня 2016 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили Свято Матері. Учні 5-го класу під керівництвом класного керівника Кузіної І.М.щиро вітали на святі рідних мам, згадували рідну оселю і нашу славну неньку Україну. Це свято є і буде близьким та дорогим нашому народові; тому що у його душі здавна живе любов у троїстому єднанні: до Матері Божої, до Матері України, і до матусі рідної, якій ми завдячуємо життям.

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-19

    7 травня 2016 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся мітинг присвячений Дню Перемоги. Ця дата наповнена радістю і сльозами гіркоти від втрат. У цей славетний день ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за рідну землю, за мир і спокій на землі, за свободу і незалежність прийдешніх поколінь. 122 наших земляків загинули у роки Великої Вітчизняної війни. Серед них Герой Радянського Союзу Г.С.Кагамлик. Усе менше ветеранів залишається з нами і все величніше постає перед нами їхній подвиг.

  Доземний уклін всім тим, хто пройшов полями битв, хто відстоював перемогу в тилу, хто захищав рідну землю у підпіллі і на партизанських стежках, хто відновлював країну в повоєнні роки, хто захищає зараз східні кордони нашої країни.

... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-08

З 1 по 30 квітня в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов місячник "спорт для всіх - спільна турбота". Під час місячника були проведені такі роботи:

1. Збільшення території спортивного майданчика при допомозі техніки фермерського господарства "Україна".

2. Приведення в порядок стрибкової ями, завезення піску.

3. Обкошування території волейбольного майданчика.

4. Фарбування спортивного обладнання.

5. Розмітка футбольного поля.

... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-05

  26 квітня 2016 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід присвячений 30-річчю з дня аварії на Чорнобильській атомній станції. Учні 9-го класу  підготували презентацію, присвячену Чорнобильській трагедії, згадали 6 наших земляків, які брали участь в ліквідації аварії: Козенко В.М., Козенко О.М., Кухтар В.І., Охотченко В.В., Тканько О.В., Федорченко М.В.. Школярі 5-11-х класів переглянули відеофільм "За секунди до вибуху".

Чорнобильський вітер по душах мете,

Чорнобильський пил на роки опадає...

Годинник життя безупинно іде,

Лиш пам'ять, лиш пам'ять усе пам'ятає...

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-04-26

   22 квітня 2016 року в м.Пирятині відбулася науково-практична конференція "Національно-патріотичне виховання:взаємодія теорії і практики". Гребінківський район представляла делегація з 15 педагогічних працівників шкіл району. З Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів їздили директор школи Ященко Т.А. і класний керівник 11 класу Ющенко О.Г.  У рамках Конференції було розглянуто ряд питань: етнопедагогічні витоки національно-патріотичного виховання в Україні; концепція національно-патріотичного виховання дітей та молоді в освітніх закладах області; патріотичне виховання в контексті національної ідентичності; взаємодія науки і практики; формування особистості молодої людини засобами національно-патріотичного виховання. Ми ознайомилися з досвідом упровадження національно-патріотичного виховання у навчально-виховний процес шкіл Пирятинського району.

... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-04-25

    У рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з працівником автошколи, з керівником мотоклубу "Лінкольн" Віталієм Пампухою. Гості розповіли учням про правила поводження на дорозі,  їзді на велосипеді. Надали інформацію про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод. Учні повторили знання з безпеки дорожнього руху та надання першої долікарської допомоги.

... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-04-25

  19 квітня 2016 року до нашої школи завітали учні 4-го класу Гребінківської ЗОШ №4 на чолі з класним керівником Правдицькою Любов Василівною. Школярі Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели цікаву екскурсію до музею історії села Слободо-Петрівки, розповіли про Героя Радянського Союзу Г.С.Кагамлика, Героя України Черненка Андрія Миколайовича. Вихованці Гребінківської школи відвідали приміщення , де навчався Г.С.Кагамлик, побували біля пам'ятника воїнам загиблим у роки Великої Вітчизняної війни.

  Наші гості дякували за цікаво проведену екскурсію.

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-04-21

13 квітня 2016 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів фізичної культури і Захисту Вітчизни. На ньому були присутні вчителі фізичної культури з шістнадцяти шкіл району. Вчитель фізичної культури Ященко Петро Васильович провів урок з фізичної культури для учнів 7-8-х класів. Учні показали вміння виконувати стрибки у висоту, змагалися в грі "Лапта".

 Учні школи підготували виховний захід "Герої-земляки". Наші школярі завжди показують високі результати і в навчанні, і в спорті. Адже їм є на кого рівнятися, з кого брати приклад. Високий патріотизм наших земляків, проявлений у роки Великої Вітчизняної війни, Афганської, війни, війни на Сході, дає поштовх молоді прагнути до здобуття високих результатів. Бо тільки сильні духом досягають поставленої цілі.

... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-04-15

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 35 36 »