Головна » Архів матеріалів

   22 листопада 2016 року учнями 11 класу була проведена виховна година "Небезпека комп'ютерної залежності". Адже ця хвороба нашого часу набирає все більше обертів. Люди втрачають відчуття реальності, йдуть у віртуальний світ. Найбільш незахищеними, як завжди, виявилися діти та підлітки.

   Учні 11 класу вибрали цікаву форму проведення заходу, щоб донести до підлітків інформацію про небезпеку. Про загрозливу ситуацію розповідали мами (Зюзь О., та Іванюта Т.), фахову консультацію надавали лікарі (Пилипенко Т., і Прудченко А.), комп'ютерної грамотності навчали програмісти (Єфременко Є. і Московченко В.).

   У цікавих сценках, розіграних організаторами, школярі впізнали себе, своє надмірне захоплення комп'ютерами та телефонами.

  А потім всі разом шукали шляхи недопущення загрози комп'ютерної залежності у наше життя. Кожен мав можливість висловити свою думку, внести пропозицію чи побажання.

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-11-23

    21 листопада 2016 року у школі відбулася лінійка присвячена Дню гідності і свободи. Учні згадали, що саме 21 листопада 2013 року розпочалися протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Для українського суспільства стало очевидним, що країна стрімко рухається до цілковитого авторитаризму з його зневагою до прав людини, тотальною корупцією, репресіями та терором. Це і змусило українців вийти на вулиці Києва, а потім інших міст України.

   Учні школи вшанували пам'ять земляка Андрія Черненка, який загинув на майдані, захищаючи нашу свободу і гідність.

... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-11-22

   18 листопада у школі відбувся захід "Посвята в старшокласники". Учнів 9-го класу приймали в дружню сім'ю старшої школи. Вони повинні були пройти ряд випробувань. Наші дев'ятикласники показали хороші знання з історії школи, вміння розв'язувати логічні завдання, співати, розповідати гуморески, танцювати. 

   Дорогі друзі! Ми щиро вітаємо вас з посвятою в старшокласники. Будьте повноцінними господарями нашого храму наук!

... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-11-18

   9листопада 2016 року у школі пройшло свято - День української писемності та мови.

Це свято було встановлено Указом президента України від 6-го листопада 1997-го №1241/97 і відзначається щороку на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов'янської писемності Кирила та Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.

 Учні школи під керівництвом вчителя української мови Лях Т.П. написали диктант і вшанували нашу мову калинову.

... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-11-15

Осінь добра, щедра, мила,

В гості просимо тебе,

Кожен місяць твій осінній

Подарунки нам несе.

   28 жовтня в нашій школі відбулося свято осені для учнів 1-6-х класів. Школярі підготували чудові художні номера: це і пісні, і танці, і сценки. Протягом тижня було організовано та проведено виставку виробів з природного матеріалу. Під час свята діти  побачили і відчули красу природи, її неповторність, чарівність і музичність.

... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-10-31

З 24 по 28 жовтня 2016 року у школі під гаслом "Зробимо життя безпечним" пройшов тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Учні школи взяли участь у різних заходах, приурочених даному тижню, адже щодня в Україні від різних небезпечних ситуацій гинуть діти.

  Протягом тижня було організовано та проведено такі виховні заходи:

1. Виховна година "Твоя безпека - це твоя уважність" (5-8 класи).

2. Перегляд мультиплікаційного фільму "Уроки обережності" (1-4класи).

3. Вікторина для учнів 9-11-х класів "Це повинен знати кожен".

4. Учні 9-11-х класів переглянули фільм "Небезпечні знахідки", в якому доступно пояснено та продемонстровано, які наслідки несуть нехтування правилами безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

... Читати далі »

Переглядів: 755 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-10-28

  13 жовтня у школі відбулася незабутня зустріч з автором поетичних збірок,  уродженцем села Слободо-Петрівка Василем Михайловичем Линовицьким. Це свято для учнів організувала вчитель української мови і літератури Макота І.І. На зустріч зібралися учні 5-11-х класів.

 Оржиця

Літами йду юначими

По отчій стороні -

Не станемо інакші ми,

Нас тягне до рідні.

Де верби над калинами

Мереживо сплели,

І Оржиця долинами

Дзвінкоче до Сули.

Біжить собі,

Хлюпочеться,

Цілує острівці,

Із лозами шепочеться,

Колише ятірці...

Коріння, наче борони,

Звисає до води.

Купали сиві бороди

Тут прадіди й діди...

І ми дітьми купалися,

Ловили карасів,

Ще на зорі збігалися

До річки по росі...

До неї небо горнеться,

Задумані гаї...

Бере початок Оржиця

У серці у моїм.

 

*** ** ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-10-19

  11 жовтня 2016 року до нас у школу завітали учні третього класу Гребінківської ЗОШ №4.

Вони відвідали краєзнавчий музей, кімнату бойової слави, подивилися фільм, присвячений пам'яті Героя України Черненка . Побували на братській могилі, відвідали школу, де навчався Герой Радянського Союзу Г.Кагамлик.

... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-10-13

    13 жовтня 2016 року учні 7 класу разом з класним керівником Кравченко Н.М. підготували інормаційну лінійку присвячену Дню захисника України та українського козацтва.

  Школярі розповіли про історію українського козацтва, про традиції святкування Покрови, згадали поіменно односельчан, які захищали свою Батьківщину, свій народ.

... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-10-13

   30 вересня 2016 року у нашій школі відбулося свято присвячене нашим любим вчителям.

   Дорогі наші педагоги!

  Сердечно вітаємо вас з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти! Наші вчителі  запалюють  в кожному з нас вогник допитливості, допомагають  здобувати знання, довгі роки залишаються друзями, мудрими наставниками.

 Щиро дякуємо вам, дорогі вчителі, за високий професіоналізм, відданість справі, невтомний творчий пошук та душевне тепло, яким ви завжди готові поділитися.

 Бажаємо вам щедрої долі, сімейного благополуччя, оптимізму, ентузіазму, злагоди й любові, багато хороших учнів.

... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-10-02

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 35 36 »