Головна » Архів матеріалів

   Слободо-Петрівська школа активно включилася у проведення місячника безпеки дорожнього руху. За даний період у школі були проведені такі заходи:

1) виховні години на тему: "Дорога дітей до школи і додому";

2) театралізована вистава "Будь уважним на дорозі";

3) екскурсія до ФАПу на тему: "Як допомогти потерпілим у ДТА";

4) гра-подорож "Дорожній рух";

5) ситуаційно-рольові ігри "На залізничному переїзді", "Громадський транспорт", "Пішохідний транспорт".

Під час проведення місячника безпеки дорожнього руху учні отримали міцні знання, дізналися багато цікавого.

... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-09-17

  1 вересня 2016 року в нашій школі відбулося свято Першого дзвоника. До навчання приступило 89 учнів. Серед них 11 першокласників. Учнів школи привітали директор школи Ященко Т.А., виконуючий обовязки начальника відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Зюзь Д.В., сільський голова Зінченко А.В.

< ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-09-01

    19 червня 2016 року до школи завітали випускники 1996 року.Це такі учні:Зінченко Наталія, Зінченко Сергій, Мороз Світлана,Мірошніченко Лариса, Максютенко Оксана, Пєшнін Олег, Сердюк Роман, Скляр Валентина, Фролова Оксана, Хатьонка Олександр.Вони радісно зустріли свого класного керівника Криворучко В.М.. І ось розпочався урок,на якому кожен розповідав про своє життя, про свої досягнення. На згадку про зустріч випускники подарували картину.

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-06-19

Із 30 травня по 16 червня 2016 року при Слободо- Петрівській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів
 було організовано пришкільний табір "Капітошки",який оздоровив 42 дітей. Це діти початкових класів,
 діти з малозабезпечених сімей, діти переселенці, діти учасників АТО.
    Протягом 14 днів в таборі було організовано та проведено безліч цікавих заходів,а саме:
1червня - День захисту дітей в сільському будинку культури, конкурс на кращого перукаря табору,
 конкурс на кращого гравця з футболу,неодноразово проводилися заняття з іноземної мови,
 рухливіігри на свіжому повітрі, екскурсії по селу,інтелектуальні конкурси.
    Шкільна їдальня частувала дітей смачними та корисними сніданками та обідами,пригощала солодощами.
Діти Слободо -Петрівської загальноосвітньої школи за період відпочинку в пришкільному таборі
оздоровилися, відпочили,набралися позитивних емоцій та нових вра ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-06-16

    9 червня учні 5,6,7,8,10 класів разом з класними керівниками Кузіною І.М., Макотою І.І., Кравченко Н.М. відвідали музей та могилу Т.Г. Шевченка у місті Каневі. Діти дізналися багато нового про життя поета,поклали квіти до пам'ятника та придбали сувеніри на згадку про поїздку. Вражені діти були і красою Каневського водосховища,на фоні якого робили фото.А по дорозі додому відвідали ще і музей бойової техніки.

   Учні отримали масу задоволення та позитивних емоцій від поїздки.

... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-06-16

  4 червня 2016 року школа гостинно відчинила двері, запрошуючи випускників 1991 року у рідні стіни. До школи прийшли немовби в перший клас: Зінченко Ірина, Зінченко Юрій, Кисіль Наталія, Компанець Таміла, Котляревська Світлана, Криворучко Олександр, Московченко Олег, Рвач Вячеслав, Ринденко Володимир, Скляр Володимир, Скляр Станіслав. Учні пригадали незабутні роки юності, які залишилися назавжди в пам'яті. Адже саме в школі пройшли найкращі роки. Випускники щиро подякували класному керівнику Ященко Т.А. за тепло, доброту, ніжність, яку вона їм віддавала. Слободо-Петрівська школа гордиться таким випускниками.

  Спасибі, що ви не забуваєте свою школу!

Дзвінок продзвенів, 25 вже минуло,

Вирішили зібратися і згадати минуле,

Нахлинуло дитинство і щастя зітхнуло,

Про школу завжди ми згадуємо.

... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-06-05

  2 червня в школі відбувся випуск учнів 4-го класу. Чотири роки, крок за кроком, під керівництвом вчительки початкових класів Мороз А.А. учні піднімалися сходинками до знань. Вчилися читати, писати, дружити, жити за шкільними правилами. І ось настав час розставання з початковою школою. Учні привітали свою вчительку, батьків, подякували їм за виховання, турботу і любов.

  Чотири роки непомітно промайнули

  Були ви першокласниками, а ось тепер ви підросли

 Подорослішали, порозумнішали

 Немов троянди, розцвіли

  І знань, умінь ви досягли.

... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-06-05

  Сьогодні у нас найвеличніше свято - ми проводжаємо в життєву дорогу наших сім випускників 2016 року. Ось і настав для них довгоочікуваний день, день святковий, радісний, веселий і водночас сумний.Це день розставання зі школою, щирими друзями, вчителями, які вклали душу і серце в кожного з своїх вихованців.Радісно розправляти крила, але боляче лишати рідні місця, де пролетіло стільки неповторних років.

  Дорогі випускники, ми віримо, що де б ви не були, ви не підведете свою школу, і ми будемо пишатися вашими успіхами. Ви можете завжди розраховувати на підтримку вчителів, батьків, своїх товаришів.

  В добру путь! Успіхів вам, здійснення всіх мрій!


... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-06-01

  28 травня 2016 року до Слободо-Петрівської школи завітали випускники 1976 року: Бибик Олена, Денисов Володимир, Мороз Павло,Охріменко Михайло, Попович Петро, Пугач Лідія, Романченко Василь, Руденко Юрій, Шацька Людмила. Випускники запросили вчителів, які їх навчали Криворучко В.М. і Романенко В.І. Відбулася зворушлива зустріч з дитинством і юністю. Випускники з любов'ю згадували роки проведені у рідній школі, подякували вчителям за їхню нелегку але почесну місію - вчити і виховувати дітей. На згадку про зустріч вони подарували школі картину. 

... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-28

    27 травня 2016 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів прозвучала мелодія останнього дзвоника. 7 випускників прощалися з рідною школою. Для них останній дзвоник - це символ закінчення навчання, прощання з дитинством і подорож у доросле життя. Випускників привітали директор школи Ященко Т.А., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА  Зюзь Д.В., сільський голова Зінченко А.В., депутат обласної ради, голова постійної комісії паливно-енергетичного комплексу Мамоян Сергій. Випускники школи завірили, що знання, отримані у школі, стануть запорукою їхніх здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин, подякували вчителям за терпіння, витримку, педагогічну мудрість і любов.

    Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці випускника радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів!

... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-05-28

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 35 36 »