Головна » Архів матеріалів

Учні 9-11-х класів Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 18 березня відвідали виставу Дніпропетровського музично-драматичного театру ім.Т.Г. Шевченка  "Кайдашева сім'я".

Всі учні під керівництвом вчителів Макоти І.І. і Ющенко О.Г. дістали велике задоволення від перегляду даної вистави. Для наших дітей це вперше побути в театрі, залучитися до прекрасного мистецтва.

 

Переглядів: 407 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-03-21

В Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи присвячені вивченню іноземних мов.

  Для учнів 5-7-х класів проводилися заняття в ігровій формі. Під час занять діти розв'язували кросворди на тему "Сім'я", "Спорт", "Овочі і фрукти"; розгадували загадки, ребуси про літери англійського алфавіту, співали веселі пісні, читали вірші англійською мовою.

  Для учнів 8-го класу учениця 10-го класу Пилипенко Т. провела пізнавальний виступ на тему "Німеччина".

  Учні нашої школи під керівництвом вчителя іноземної мови Ющенко О.Г. збагатили свої знання з іноземних мов.

... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-03-21

4 березня 2016 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято присвячене Дню 8 Березня.  Вчителів, мам, бабусь і дівчаток привітали вихованці дитячого садка і учні 1-11-х класів. Вони підготували святковий концерт, побажали міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку і тепла, надійних друзів, успіхів у праці і особистому житті, добра, кохання, безхмарних свят.

... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-03-04

16 лютого 2016 року у школу завітали гості: начальник відділу освіти Бігун Н.О., голова міста Колісніченко В.І., голова Гребінківської районної ради Зінченко В.М., заступник голови Гребінківської РДА Запорожець В.М.. Вони подарували для фізичного кабінету ноутбук. Учні школи щиро дякували гостям за подарунок і пообіцяли добре вчитися, показувати хороші результати на олімпіадах.

... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-02-18

18 лютого 2016 року минуло два роки як загинув наш земляк Герой України Черненко Андрій Миколайович. Учні школи завжди пам'ятають і будуть пам'ятати Черненка А., який віддав своє життя за те, щоб ми жили в цивілізованій європейській країні.

... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-02-18

  Троє учнів Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Прудченко Андрій, Пилипенко Тетяна, Запорожець Альона брали участь у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін.

  Учень 10 класу Прудченко Андрій зайняв ІІ місце на олімпіаді з математики.

   Ми вітаємо його з перемогою.

... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-02-18

9 лютого 2016 року ми відзначаємо 73 річницю з дня подвигу нашого земляка Героя Радянського Союзу Г.С.Кагамлика. 

С.Г.Кагамлик народився в селі Оржиця на Полтавщині. Навчався в Слободо-Петрівській школі, після закінчення якої пішов працювати в місцевий колгосп. У 1941 році добровольцем пішов на фронт. Свій подвиг здійснив 9.02.1943 року в бою за село Друге Нікольське Курської області.

Г.С. Кагамлик загинув, але його ім'я, завжди житиме в наших серцях!

 

... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-02-07

  Вітаємо всіх з Новим 2016 роком! Від усього серця бажаємо, щоб він був щасливим для кожного. Здоров'я вам, добробуту, сімейного благополуччя, взаємної любові та поваги. Хай оптимізм і віра у власні сили ніколи не покидають вас. Хай здійсняться у Новому році ваші найзаповітніші мрії, а доля стелиться світлим рушником добра і щастя! Творчих досягнень, миру і добробуту нашій Україні!

  25 грудня 2015 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися новорічні свята для дошкільнят дитячого садка, учнів 1-11-х класів.

Дід Мороз і Снігуронька дарували учням подарунки, відмінникам і переможцям олімпіад, конкурсів солодкі призи, які придбали для них при сприянні голови села Зінченка А.В., фермери Іванюта С.І., Дробот О.І., Затинайко М.І., підприємці Степаненко С.І., Руденко Р.С., приватне підприємство "Катюша". Ми щиро вдячні всім за допомогу в проведенні свята.

... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Petrovich | Дата: 2016-01-02

  18 грудня 2015 року на базі Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів української мови і літератури. Тема семінару: "Формування загальної компетентності учнів через реалізацію змістових ліній на уроках української мови і літератури".

  Вчителі школи: Лях Т.П., Юрченко М.І., Макота І.І. провели відкриті уроки.

Учні 5-10-х класів підготували виховний захід "Я, Родина, Батьківщина"

... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-12-21

  9 грудня 2015 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід присвячений нашому земляку Герою Небесної Сотні, Герою України Черненку Андрію Миколайовичу. До школи завітали гості: учні Гребінківської ЗОШ №1,завідуча районним краєзнавчим музеєм Безвиненко Л.А., працівники відділу культури і архівної справи.

  Учні школи показали композицію "Герої не вмирають", провели екскурсію до куточку бойової слави, до шкільного краєзнавчого музею. Потім всі разом відвідали могилу героя,поклали квіти.

Задзвонили дзвони,піднялась Вкраїно,

загудів стривожно в Києві Майдан.

Грянули в державі докорінні зміни,

обєднались люди в час протистоянь.

... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-12-14

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 35 36 »