Головна » Архів матеріалів

15 червня 2017 року 17 учнів Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів прийняли участь в "Олімпійському Дню бігу", який проходив в м.Гребінка по вул Незалежності. Четверо учнів 1-4-х класів пробігли дистанцію 400м, одинадцять учнів 5-9 класів подолали 800м. і два учні10-11-х класів - 1600м. Всі учні отримали солодкі призи. Цей захід залучає учнів до занять спортом.

Переглядів: 330 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-06-16

   9 травня ми традиційно вклоняємося і шануємо наших ветеранів, яких залишилося одиниці. Ми завжди пам'ятаємо і будемо пам'ятати нашого земляка Героя Радянського Союзу                     Г.С. Кагамлика,122 наших односельців, які поклали свої голови на алтар Перемоги. Схиляємо в шані голови перед вдовами, дітьми війни, працівниками тилу, які наближали Перемогу. Світла пам'ять нашому земляку Герою України Черненку Андрію, який загинув на майдані за світле майбутнє. Шануємо тих, хто боронить Україну на Сході, і тих, хто поклав там своє життя.

   Бажаю всім, щоб наступний травень, ми зустрічали без війни, щоб над нашими головами було мирне небо, щоб Україна була єдина. Зі святом Перемоги!

... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-05-10

   З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в період з 24 по 28 квітня 2017 року в школі був проведений тиждень безпеки дорожнього руху. Було організовано та проведено такі заходи:

1. Загальношкільна лінійка, присвячена тижню безпеки дорожнього руху.

2. Єдиний урок з правил дорожнього руху - "Безпека на дорозі - безпека життя".

3. Урок дискусія "Правила нашої безпеки".

4. Перегляд відеороликів на тему : "Безпека пішоходів - у руках самих пішоходів".

5. Практичне заняття "Будь уважним на дорозі".

... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-04-28

  Учні 7-10-х класів нашої школи провадять волонтерську діяльність по наданню допомоги ветеранам війни і праці,інвалідам,одиноким людям похилого віку. 11 квітня група учнів під керівництвом заступника директора школи Ярощук К.О. допомогла одинокій жінці Ткаченко Г. С. в обробітку присадибної ділянки. Вони з задоволенням скопали садову ділянку,прибрали територію на подвір'ї. Галина Степанівна щиро дякували дітям за допомогу.

 

... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-04-19

    З 13 березня у нашій школі проходить двомісячник з благоустрою, озелененню та поліпшенню санітарного стану території школи. Учнівський та педагогічний колективи школи дружно включилися в цю роботу. За даний період прибрано територію біля школи, упорядковано спортивний і дитячий майданчики, зроблено чистку і побілку дерев, створено квітники,  упорядковано пам'ятник загиблим воїнам, волонтерська бригада допомагає людям похилого віку.

   Учнями і вчителями посаджено багато плодових і ягідних культур на присадибних ділянках. Ми бережемо і примножуємо довкілля навколо нас.

... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-04-04

30 березня 2017 року в нашій школі було проведено фестиваль "Рух заради здоров'я" з нагоди Всесвітнього дня здоров'я. Вчителем фізичної культури Ященком П.В. і вчителями початкових класів Кохно Л.М., Мороз А.А., ІванютоюЛ.В. ,Окладною Л.А. було проведено комплекс ранкової фізичної зарядки, який формує в учнів сталі звички до регулярних занять фізичною культурою і спортом та веденню здорового способу життя.

... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-04-03

9 березня у нашій школі відбувся "Шевченківський урок", присвячений 203-річниці з дня народження Великого Кобзаря. Його підготувала бібліотекар школи Тертиченко Н.М.

  Учні 8-11 класів організували флеш-моб, одночасно прочитавши "Заповіт" Т.Г.Шевченка.

Як умру,то поховайте

Мене на могилі

Серед степу широкого,

На Вкраїні милій.

Щоб лани широкополі,

І Дніпро, і кручі

Було видно, було чути,

Як реве "Ревучий...

< ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-03-10

                                       Дорогі прекрасні жінки!

  Від щирого серця вітаємо Вас з весняним святом - Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Бажаємо Вам весняного настрою,яскравого сонця, всіх благ, тепла у вашому домі, здійснення всіх мрій і, звичайно, простого жіночого щастя!

... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-03-07

   20 лютого команда економістів Слободо-Петрівської школи у складі : Прудченка Андрія, Зюзь Олесі, Іванюти Тетяни, Пилипенко Тетяни, Єфременка Євгенія (вчитель Ященко Т.А.) взяла участь у першому етапі чемпіонату області з основ підприємницької діяльності "Крок до бізнесу".  Одним з ключових факторів гри є конкурентна ситуація на ринку роздрібної торгівлі. Мета гри - перемогти в конкурентній боротьбі, одержавши найбільший прибуток.

В результаті гри учні нашої школи посіли перше місце. Вітаємо їх!

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-02-21

   17 лютого до школи завітали вихованці Гребінківського будинку дитячої та юнацької творчості. Під керівництвом вчителів Єгорової Н.І. і Цяпко О.В. діти показали лялькову виставу "Рукавичка". На високому рівні виконали українські народні пісні, гуморески.

  Педагогічний та учнівський колективи вдячні керівництву будинку дитячої та юнацької творчості за такий чудовий захід.

... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-02-18

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 35 36 »