Головна » Архів матеріалів

 28 січня у Гребінківському будинку культури відбувся конкурс читців творів Є.Гребінки. Учасниками цього конкурсу стали і учні Слободо-Петрівської школи. Готувала дітей  до цього конкурсу бібліотекар сільської бібліотеки Зюзь О. Ми вітаємо наших школярів і бажаємо їм успіхів на творчих конкурсах. Це такі учні: Калина Н.(3 клас),  Абдалімова Р. (4 клас),      Зінченко Н. (5 клас), Калина Є. (6 клас), Пунько Т. (9 клас).

... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-11

  Мабуть, одним з найбільш цікавих вражень для дітей - це побачити пожежну техніку нового зразка. Так 9 лютого 2018 року до Слободо-Петрівської школи прибула зміна пожежників на новому пожежному автомобілі. Провідний інспектор Гребінківської ПС Довгаленко Артем Сергійович розповів учням про новий автомобіль, його можливості. Діти із задоволенням роздивлялися пожежну техніку та пожежно-рятувальне обладнання.

   А потім фото на згадку. Учні залюбки фотографувалися у товаристві пожежників, біля машини.

... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-09

  8 лютого Слободо-Петрівська школа радо зустрічала гостей. На урочисту лінійку, прсвячену подвигу нашого земляка Героя Радянського Союзу Г.С. Кагамлика, завітали учні шкіл м.Гребінки та с. Мар'янівки/

 Учні школи ознайомили гостей з біографією Г. Кагамлика, його бойовим  подвигом, а також привітали віршами та піснями. Учні  шкіл №1 , №2  м.Гребінки  та Марєянівки тежвиступили з віршованими привітаннями. Із захопленням та гучними оплесками діти зустріли виступ пісенного колективу "Вишиванка"  Слободо-Петрівського будинку культури.

   Особливої урочистості та офіційності заходу надали виступи директора школи Ященко Т.А. і виконуючої обов'язки старости села Єфременко С.Т., голови ради ветеранів Неруша В.М. і  заступника Коваленка Г.П..  Приємно було почути слова вдячності за проведений захід від директора краєзнавчого музею Безвиненко Л.А..

  Пам'ять про нашого земляка Г ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-09

22 січня вже традиційно Україна святкує День Соборності України - возз'єднання ЗУНР та УНР, яке відбулося 99 років тому. Цього дня у Слободо-Петрівській школі учні влаштували живу акцію "Об'єднай Україну". День Соборності України: від початку до сьогодні - без цього не було б українців. І сьогодні здійснилися вікові мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. ... Читати далі »
Переглядів: 361 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-01-23

                       Щастя всім у Новому році!

  Свято Нового року дарує всім ніжне тепло любові і надії. Подаруйте радість кожній людині, зігрійте своїм теплом рідних, друзів та знайомих, поділіться надією з тими, хто цього потребує. 

                       Миру та свободи рідній Україні!

                                 З Новим роком!    

  ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-12-31

  18 грудня учні 11 класу Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів виконали завдання-квест «Інтернет ресурси щодо ЗНО-2018» під керівництвом директора школи Ященко Т.А. 

 

Переглядів: 352 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-12-18

  2017 рік - рік німецької мови. В зв'язку з цим на базі Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено районний семінар вчителів іноземної мови на тему:  "Використання інтерактивних технологій на уроках іноземної мови".  В процесі семінару вчителі відвідали урок німецької мов в 11 класі, який провела вчителька Ющенко Олена Григорівна.

  Тема уроку : "Їжа та напої. Здорова та нездорова їжа". На даному уроці педагог використала різні методи та форми учнівської діяльності: робота в групах, робота класом, монологічне та діалогічне мовлення, ігри. В процесі уроку було залучено мультимедійні засоби для проведення етапу уроку "аудіювання" та презентації учнями своїх проектних робіт на тему "Моя улюблена страва". Для повторення назв здорових та нездорових продуктів було проведено слайд-шоу із зображенням даних продуктів. 

 Під час засідання круглого столу вчителі району обговорили про ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-12-13

  28 листопада в рамках щорічної акції "16 днів проти насильства" для учнів 9-11-х класів директором Гребінківського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Даценко В.В. було проведено відеолекторій "Станція призначення - Життя" з метою протидії торгівлі людьми.

  Начальник служби у справах дітей Жолобецька В.М. для учнів 6-8-х класів провела групову консультацію з демонстрацією відеороликів щодо прав і обов'язків та відповідальності неповнолітніх, попередження боулінгу в учнівських колективах. 

... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-11-29

  В рамках проведення тижня фінансової грамотності (з 6 листопада по 10 листопада 2017 року) учні 10 і 11 класів Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів побували на екскурсії в Гребінківському відділі "Ощадбанку". Екскурсію провела керуюча відділенням "Ощадбанку" Дриган Наталія Валеріївна. Вона ознайомила учнів з історією створення банку, працівниками,  принципом роботи установи,  фінансовими операціями, які проводить банк. Наталія Валеріївна  поділилася з учнями своїм власним досвідом з вибору професії і на згадку подарувала ювілейну грошову купюру.  Вихованці школи вдячні керівництву "Ощадбанку" за можливість отримання цікавої інформації, яку вони можуть використовувати в повсякденному житті. 

... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-11-09

  26 жовтня в Слободо-Петрівській школі пройшов конкурс стінгазет на тему: "Осінь у барвах казкових" серед учнів 6-10 класів. Метою конкурсу було  привернути увагу дітей до краси осені у рідному краї,  ознайомлення з українськими народними традиціями та побутом, розвивати вміння спостерігати за природою, берегти її,  виховувати гостинність, щедрість та щирість. 

... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-10-26

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 35 36 »