Головна » Архів матеріалів

   Не тільки весело, а й корисно відзначили День козацтва учні 5 класу. Класний керівник    Макота І.І. підготувала для своїх вихованців чудову гру-квест. Учні були поділені на команди, які, користуючись підказками, повинні були пройти по заздалегідь спланованим маршрутам, виконати завдання і першими прийти на фініш. Допомагали у проведенні квесту учні 11 класу, які чекали учасників на тематичних станціях, давали їм завдання.  Дітлахи довели, що вони гідні нащадки козаків, такі ж вправні, швидкі, розумні. Діти отримали масу позитивних вражень від гри, а також багато нових знань і досвіду. 

... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-10-19

  Учні 5 класу стрімко влилися у вир шкільного життя. Щоб перехідний етап від початкової ланки до середньої не був для дітей важким, особливо у морально-психологічному аспекті, класний керівник Макота І.І. намагається заохотити учнів до участі у різних конкурсах, святкових виступах. Ще одним проектом під її керівництвом став випуск шкільної періодичної газети "Джерело",  який був присвячений Дню вчителя. Учні підбирали матеріал, брали інтерв'ю, працювали над редагуванням та оформленням. Тому вихід першої публікації став подією номер один у школі. Наразі готується наступний випуск. Можливо,хтось із цих дітей уже віднайшов свою професію. Творчих успіхів!

... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-10-19

   Учнівський колектив Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів сердечно вітає  дорогих, любимих, сердечних, розумних, кмітливих, щедрих, працьовитих, винахідливих вчителів школи. 

Учителю! Пораднику і друже!

Ви вибрали дорогу непросту,

Ми Вам сьогодні дякуємо дуже

За вашу працю вчительську святу!

... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-09-30

   21 вересня о 14 годині учні школи і педагоги підтримали ініціативу Національної ради жінок України та Громадської організації "Міжнародна школа рівних можливостей " у Міжнародний день миру і провели акцію "дзвони миру" щодо встановлення миру в Україні.

 

Переглядів: 363 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-09-21

Кожного року в другу суботу вересня вся Україна відзначає День фізкультурника. День, коли кожна людина відчуває себе спортсменом, переймається олімпійським рухом змагань і створює свої власні рекорди. Популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт,це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров'я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед.

  Здоров'я, сила, спритність - ось спорту полум'яний заповіт!

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-09-11

1 вересня 2017 року до нашої школи завітали найменші школярі. Дев'ять хлопчиків  і дівчаток стали першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни знань. Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька Іванюта Л.В. чекають вас. Нехай уроки будуть ненудними,книги - цікавими,шкільна дружба - міцною. 

  Успіхів всім,хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері нашої школи. Зі святом вас!

Переглядів: 373 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-09-03

  8-9  червня директор Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчитель економіки Ященко Т.А. прийняла участь у тренінгу-семінарі "Упровадження курсу "Фінансова грамотність" у навчально-виховний процес сучасної школи" на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського. Перед слухачами виступила кандидат економічних наук, декан економічного факультету Черкаського навчально-наукового  інституту ДВНЗ "Університет банківської справи" Кагайчук Н.Г. Впровадження "фінансової грамотності" в навчальний процес сприяє навчанню учнів користуватися перевагами фінансових ринків, захищати себе від фінансових ризиків, вміло користуватися сімейним бюджетом, вдало вести бізнес.

... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-07-04

27 червня у нашій шшколі відбувся випускний вечір 2017.  Шість випускників Слободо-Петрівської школи отримали атестати зрілості. З них двоє учнів нагороджені Золотою медаллю. Це Прудченко Андрій і Пилипенко Тетяна. Без сумніву найбільше досягнення нашої школи - це наші дорогі учні. Хай щедрим на добро та радість буде їхнє майбутнє, а удача буде вірним супутником на життєвій дорозі.

... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-06-28

  24 червня 2017 року на подвір'ї Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів зустрілися випускники 1977 року. Сивочолі чоловіки й жінки обіймалися, цілувалися, раділи зустрічі,  адже декого вони не бачили багато років. Разом з своїм класним керівником Криворучко В.М. і вчителькою іноземної мови Романенко В.І. згадали  шкільні роки, імена  педагогів. У дружньому колективі кожен розповів про себе, про те, де працює, яку має сім'ю, чого досяг за ці роки. На згадку про себе вони подарували школі картину. Приємно, що випускники школи памятають, хто їм дав путівку в життя, з теплом відгукуються про школу. Це такі випускники:

1. Шурдуба О.В.

2. Мороз В.Т.

3.. Попович М.П.

4. Попович М.М.

5. Криворучко В.М.

6. Тищенко П.В.

7. Зінченко Г.В.

8. Гавриленко Н.В.

9. Кагамлик О.М.

10. Кагамлик К.М.

11. Бровар Г.С.

12. Верлос В.О.

13. Кургут К.П.

14 ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-06-26

Щороку в нашій школі гостинно відчиняє двері пришкільний табір "Капітошка". З 2 червня по 16 червня у пришкільному таборі оздоровлювалися 50 учнів 1-4 класів і дітей пільгових категорій. Поруч з ними постійно працювали вихователі Мороз А.А., Окладна Л.А., Кохно Л.М., Іванюта Л.В. і керівник табору Ярощук К.О., які піклувалися про їхній відпочинок і дозвілля.  Кухар Федоренко О.В. готувала для діток смачні сніданки і обіди. Перебування в таборі дітей мало не тільки навчальне,ай виховне,розвиваюче та оздоровче значення. Діти в таборі жили по дитячих законах: не сумуй друзів звеселяй, гігієна,спорт і труд завжди поруч ідуть, Повітря, сонце і трава - ось найкращі друзі, люби і знай свій рідний край, тут немає тат і мам прибирай усе ти сам. 

Девіз табору "Світле сонечко - для всіх!"

... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: Petrovich | Дата: 2017-06-16

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 35 36 »