Головна » Архів матеріалів

  7 грудня 2015 року вСлободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІступенів був проведений виховний захід, присвячений ДнюЗбройнихСил України. Його підготували учні 8-го класу підкерівництвом вчителя історії Кравченка М.Г.

  Учні школи пишаються подвигами своїх земляків - Героя Радянського Союзу Г.С.Кагамлика, Героя України Андрія Черненка, воїнів-афганців:Романенка П.,Колісніченка В.І.,Гавриленка С., Черненка А.

  З великою пошаною учні згадували учасників АТО,які ризикуючи своїм життям,пішли захищати кордони Батьківщини.Цеучні нашоїшколи:Клименко М.,Зінченко А.,Рябокінь С.,Середа О.,Ганзюк С.,Коваленко І.,Руденко В..Сердюк Г.,Сердюк В.,Тищенко В.,Мироненко В., Черкасов С..Самойленко М.

     Зі святом Вас,дорогі захисники Вітчизни!

$IMAGE1$

... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-12-07

Переглядів: 364 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-11-30

27 листопада 2015 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Урок памяті "З присвятою замордованим голодом". Його підготували і провели учні 9-го класу під керівництвом класного керівника Олійник Н.В. Учні школи вшанували память загиблим від Голодомору, поглибили свої знання про Голодомор як геноцид українського народу, його причини, перебіг і наслідки. 28 листопада учнівська молодь долучилася до акції "Запали свічку". ... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-11-30

21 листопада в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів урочисто відзначали День Гідності та Свободи. Учні школи згадували нашого земляка - Героя України Андрія Черненка, який загинув на Майдані 18 лютого 2014 року. Андрій Черненко був удостоєний Звання Героя України та ордена "Золота Зірка - за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час Революції гідності. Похований Андрій Черненко у Селі Слободо-Петрівка. Учні 11 класу 21 листопада відвідали могилу Героя, поклали квіти, підготували і провели лінійку прсвячену Дню Гідності та Свободи, памяті Героя Небесної Сотні Андрія Черненка . ... Читати далі »
Переглядів: 490 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-11-23

Чарівна і неповторна осіння палітра. Невимовні пахощі наповнюють прохолодне повітря. Догорають яскравим полумям останні квіти. Це - золота осінь.

  13 листопада в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло свято "Золота осінь" для учнів 1-6 класів.


... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-11-15

9 листопада 2015 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято День української писемності та мови. Учні 8-11-х класів (24 чоловіки) під керівництвом вчительки української мови і літератури Лях Т.П. написали ювілейний радіодиктант національної єдності. ... Читати далі »
Переглядів: 397 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-11-09

У листопаді місяці в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів традиційно було проведено прибирання шкільної території в рамках акції "Школа - наш дім, ми господарі в нім". Кожен клас прийняв участь в цій акції і подвіря школи засяяло чистотою. З дитинства ми привчаємо школярів не кидати сміття на землю, а все виносити до смітника. Все це сприяє забезпеченню чистоти і благоустрою навколишнього середовища. ... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-11-09

З 12 по 16 жовтня в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності за тематичним планом "Твоя безпека - це твоя уважність". Для учнів 5-11-х класів організовано перегляд та обговорення відеоматеріалів про надзвичайні ситуації, відпрацьовано план евакуації. Для учнів 1-4-х класів відбувся міні-лекторій під рубрикою "Це повинен знати кожен", правила поведінки в осінньо-зимову пору року, отруйні гриби. ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-10-19

     13 жовтня 2015 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили День захисника України. Це свято вшанування усіх поколінь, які захищали і захищають нашу Батьківщину.

    Ми шануємо героїзм і відвагу наших земляків: Героя Радянського Союзу Г.С. Кагамлика, Героя України Черненка А.М., прапорщика Петра Романенка

  Ми вітаємо всіх з нагоди свята - Дня захисника України. Зичимо всім здоровя, мирного неба, життєвих сил, оптимізму і віри у світлий завтрашній день!


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-10-13

Учитель - це людина, котра запалила в кожному з нас вогник знань, стала другом і мудрим наставником, це той, кому ми значною мірою зобовязані своїми особистими і професійними перемогами. Не шкодуючи часу, сил і життєвої енергії, ви невтомно і наполегливо плекаєте наше майбутнє - молоде покоління розумних, активних, свідомих, талановитих українців. Ми дякуємо вам, дорогі вчителі, за щоденну сумлінну працю, за невтомний творчий пошук, за відданість справі та душевне тепло, яким ви завжди з готовністю ділитесь зі своїми вихованцями. Нехай вам завжди всміхається доля і дарує здоровя, життєву наснагу, тепло та любов! 2 вересня 2015 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступеня відбулося урочисте свято, присвячене Дню вчителя. Учні 1-11-х класів підготували для своїх вчителів чудову концертну програму. ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: Petrovich | Дата: 2015-10-05

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 35 36 »