Головна » 2018 » Лютий » 09

  Мабуть, одним з найбільш цікавих вражень для дітей - це побачити пожежну техніку нового зразка. Так 9 лютого 2018 року до Слободо-Петрівської школи прибула зміна пожежників на новому пожежному автомобілі. Провідний інспектор Гребінківської ПС Довгаленко Артем Сергійович розповів учням про новий автомобіль, його можливості. Діти із задоволенням роздивлялися пожежну техніку та пожежно-рятувальне обладнання.

   А потім фото на згадку. Учні залюбки фотографувалися у товаристві пожежників, біля машини.

... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-09

  8 лютого Слободо-Петрівська школа радо зустрічала гостей. На урочисту лінійку, прсвячену подвигу нашого земляка Героя Радянського Союзу Г.С. Кагамлика, завітали учні шкіл м.Гребінки та с. Мар'янівки/

 Учні школи ознайомили гостей з біографією Г. Кагамлика, його бойовим  подвигом, а також привітали віршами та піснями. Учні  шкіл №1 , №2  м.Гребінки  та Марєянівки тежвиступили з віршованими привітаннями. Із захопленням та гучними оплесками діти зустріли виступ пісенного колективу "Вишиванка"  Слободо-Петрівського будинку культури.

   Особливої урочистості та офіційності заходу надали виступи директора школи Ященко Т.А. і виконуючої обов'язки старости села Єфременко С.Т., голови ради ветеранів Неруша В.М. і  заступника Коваленка Г.П..  Приємно було почути слова вдячності за проведений захід від директора краєзнавчого музею Безвиненко Л.А..

  Пам'ять про нашого земляка Г ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-09