Головна » Архів матеріалів

    9 травня у Слободо-Петрівській загальноосвітній школі відбувся мітинг, присвячений 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизнягій війні. На мітингу виступили голова села Слободо-Петрівки Колісніченко В.І., директор Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ященко Т.А., ветеран, дитина війни Черненко А.А., голова ради ветеранів села Коваленко Г.П.. Зі святом всіх присутніх поздоровили члени художньої самодіяльності сільського будинку культури. В кінці батюшка провів панахиду по загиблим у роки Вітчизняної війни.

  Святий обовязок сучасних і прийдешніх поколінь - не забувати, якою ціною здобуто Перемогу! Память потрібна полеглим, живим потрібна увага. Хай завжди зігріває наші серця і світить у віках священний вогонь Великої Перемоги! 

   

   ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-05-12

16 квітня в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи . Тема семінару: "Підвищення ефективності та якості уроку як основної форми організації навчально-виховного процесу"

Програма семінару:

1. Збір у приміщенні школи.

2. Ранкова кава.

3. Відвідування уроків.

4. Екскурсія по території школи.

5. Виставка дитячих робіт.

6. Виховний захід "Родинне свято"

7. Нарада 

8. Обід.

... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-04-22

На виконання рішення дванадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 29 серпня 2012 року "Про затвердження обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки", розпорядження голови районної державної адміністрації №72 від 18.03.2014 року "Про проведення місячника "Спорт для всіх - спільна турбота" в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 1 квітня 2014 року проходить Всеукраїнський місячник "Спорт для всіх - спільна турбота". 

 З учнів 9-11-х класів під керівництвом вчителя фізичної культури Ященка П.В.  створено волонтерську групу для ремонту спортивного майданчика на території школи. Школярами було пофарбовано гандбольні ворота, рукохід; прибрано спортивну площадку, завезено пісок в яму для стрибків в довжину.

... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-04-14

З 14 березня 2014року Гребінківською районною радою оголошено двомісячник чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою населених пунктів Гребінківського району. Кожного року учні Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів залучаються до наведення порядку.В цьому році школярі прибрали територію шкільного подвір'я, висадили кущі і дерева, розчистили зарості, прибрали несанкціоновані звалища, скопали квітники.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-04-07

6 березня 2014 року в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося святкування 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Учні 5-11-х класів під керівництвом вчительки української мови Макоти Ірини Іванівни підготували літературну композицію присвячену ювілею з дня народженння Кобзаря.
Переглядів: 491 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-03-06

9 лютого 1943 року в боях Курськом, відбиваючи атаки фашистських танків, загинув наш земляк сежант Григорій Кагамлик. Двічі поранений, він не відступив ні кроку назад, захищав рідну землю до останнього подиху. За що був удостоєний звання Герой Радянського Союзу.
 У Слободо-Петрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів до чергової річниці подвигу земляка підготували цілий ряд заходів. Традиційно на початку лютого в школі цілий тиждень проходять різні навчально-виховні заходи. для учнів проводяться тематичні екскурчії до музею. Завершилося відзначення урочистою лінійкою, зустріччю з ветеранами, спортивними змаганнями з баскетболу, волейболу та тенісним турніром, присвяченим пам'яті Героя. Пам'ять про нашого Кагамлика житиме у віках.
Переглядів: 475 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-02-12

Новий Рік для багатоьох із нас - чарівне й довгоочікуване свято. Символом прийдешнього року є синій деревяний Кінь. Ця тварина вирізняється своєю граціозністю і аристократичною красою. 27 грудня 2013 року в школі відбулися новорічні ранки. Учнів привітали директор школи Ященко Т.А. і сільський голова Колісніченко В.І. Відмінникам навчання і переможцям районних олімпіад були вручені солодкі призи. 
З Новим роком, в добрий час 
Дід Мороз іде до нас.
Хай до вас він завітає
З тим, що серце забажає.
Хай принесе вам у хату 
Щастя й радості багато.
Хай здоровя в повний міх 
Покладе на ваш поріг.


Переглядів: 587 | Додав: Petrovich | Дата: 2014-01-08 | Коментарі (0)

6 грудня в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначали День Збройних Сил України. Це одне з найперших державних свят, започатковане в незалежній Україні.
 Це свято вшанування всіх, хто захищав Батьківщину в роки війни, тих, хто в мирний час надає допомогу цивільному населенню під час стихійних лих і техногенних катастроф.
  Для учнів 3-7-х класів пройшов турнір справжніх лицарів. Серед учнів 8-11-х класів відбулися змагання і "Солдатське свято".
  Вібулася цікава зустріч з головою Гребінківської ветеранської організації Нерушом М.К. і Коваленком Г.П., які розповіли учням про першу жінку удостоєну звання Героя Радянського Союзу Зою Космодемянську.

... Читати далі »
Переглядів: 619 | Додав: Petrovich | Дата: 2013-12-12 | Коментарі (0)

Проблема сімейного насильства є однією з найбільш обговорюваних світових проблем. На світовому рівні вирішенням цієї проблеми займається ООН зокрема Гельсінська спілка з прав людини. Філіал цієї організації є і в Україні. За даними щорічних доповідей правозахисних організацій в Україні існує тенденція до зростання випадків насильства в сім`ї. В 2011 році кількість осіб які знаходяться на обліку за вчинення сімейного насильства становила майже 110 тисяч. А лише за 6 місяців 2012 вже майже 111 тисяч. Серед яких 8 тисяч жінок. Як ми бачимо жінки стають не лише жертвами домашнього насильства а й винуватцями. Але цей відсоток досить малий близько 3-4%. Наведені цифри це офіційні дані, але, як правило, насправді жертв сімейного насильства набагато більше, оскільки багато хто просто боїться говорити про це вголос. ... Читати далі »

Переглядів: 1080 | Додав: Petrovich | Дата: 2013-12-04 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »