Головна » Архів матеріалів

 27 червня 2018 року в Слободо-Петрівській школі відбувся випускний бал. 9 одинадцятикласників отримали атестати про повну загальну середню освіту. Наших випускників вітали міський голова Колісніченко В.І., методист відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Назаренко М.С., директор школи Ященко Т.А., класні керівники Олійник Н.В., Бахтін О.С., перша вчителька Іванюта Л.В., Наші учні були нагороджені грамотами, подяками, медалями за успіхи в навчанні, спорті,культурному житті громади. Батьки приготували для своїх дітей відеофільм про своє навчання у школі, який був сприйнятий глядачами на"Ура".Випускники дякували вчителям, батькам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, за підтримку, всебічну допомогу й розуміння. 

                      Щасливої та щедрої долі у житті, вам дорогі випускники! 

... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-06-28

     15 червня 2018 року під керівництвом вчительки Кохно Вікторії Олександрівни відбувся випускний бал для учнів 4 класу. Батьки і школярі дякували першій вчительці за її старання, любов, наснагу у вихованні їхніх дітей. 

        ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-06-19

   7 червня відбулася поїздка до Верховної Ради при сприянні голови міста Колісніченка В.І. і  депутата Верховної ради Мосійчука І., помічника депутата Зота Є.О.. Від Слободо-Петрівської школи їздили директор школи Ященко Т.А. і учениця 9-го класу Пунько Тая. Делегація від Гребінківської громади побувала на засіданні народних депутатів,  відвідала виставки, музейні кімнати, Маріїнський палац. Ми вдячні за цю екскурсію організаторам.  

$IMAGE1$                         ... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-06-12

   Дорогі наші випускники! Для вас цей дзвоник дійсно останній в стінах рідної школи. Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки - безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Сьогодні ви вирушаєте в доросле життя. Бажаємо вам, аби цей шлях був щасливий, наповнений гарними подіями і досягненнями. Впевнені, що ви прикладете всіх зусиль і реалізуєте власні плани. Зі святом вас!

                              & ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-26

  25 травня 2018 року до рідної школи завітали випускники 1968 року. Вся шкільна громада радо вітала своїх випускників. Рівно 50 років вони так само стояли на урочистій лінійці і мріяли про майбутнє. А сьогодні вони вже поважні досвідчені люди завітали до школи, щоб зустрітися з своєю юністю, згадати своїх вчителів, поспілкуватися з однокласниками. Це такі учні: Гавриленко Віктор, Компанець Микола, Пєшнін Віктор, Василенко Світлана, Кучеренко Віра, Попович Люба, Черненко Віра, Власко Ніна, Кручан Віра, Обруч Олексій, Мірошніченко Володимир, Обруч Юрій.

Ми бажаємо вам здоров'я, довгих літ, благополуччя, і ще не один раз завітати до школи.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-26

   24 травня 2018 року учні 8-10 класів Слободо-Петрівської школи побували на екскурсії в Гребінківському районному суді Полтавської області. Для них була організована гра-тренінг "Життя кримінального провадження". Школярі мали можливість побувати в ролі голови суду, слідчого, криміналіста, прокурора, прес-секретаря. адвоката, переглянути фрагменти судового засідання.  Це чудове, цікаве дійство для них організували голова Гребінківського районного суду Федорак Л.М., слідчий Бондаренко Д.С., прокурор Нор Ж.В., представник відділу "Гребінківського бюро правової допомоги" Скляр З.М., прес-секретар суду Андрієчко О.М.. На завершення екскурсії учні  в дружній атмосфері за чашкою чаю поспілкувалися з головою суду Лесею Миколаївною. Учні і вчителі школи дякують всім тим, хто організував для них цей захід.

< ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-26

   9 травня 2018 року в Слободо-Петрівці відбувся мітинг,  присвячений 73 -річниці з Дня Перемоги нашого народу над фашизмом у другій Світовій війні. І символічно, що цей захід проходив біля братської могили, в якій поховано 5 безіменних солдатів, які загинули у 1941 році. Тут перепоховано підпільників нашої сільської ради, м.Гребінки, Гребінківського району, які були розстріляні в 1941-1942 роках на краю села. 

  В різні роки війни 122 наших земляків загинули, відстоюючи честь і свободу рідної Вітчизни. Ми пишаємося нашим земляком Героєм Радянського Союзу Г.С.Кагамликом, шануємо земляка Олександра Мерзенюка, який крокував у колоні параду Перемоги. Всім серцем поділяємо біль втрат - загибель нашого земляка , Героя України Андрія Черненка. Ми шануємо героїзм і відвагу 4 наших односельців, хто пройшов грізний Афганістан. З великою пошаною називаємо 14 воїнів-земляків, які в перших рядах пішли захищати східні кордони держави. Добру память про ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-12

  На виконання Закону України "Про волонтерську діяльність" учні 8-го і 9-го класів під керівництвом педагога-організатора Кузіної І.М. проводять волонтерську діяльність у сфері надання різних видів допомоги особам, які знаходяться у скрутному становищі. Ось і цього разу ці учні надали допомогу в обробітку присадибної ділянки пенсіонерці-інваліду Ткаченко Г.М. 

Переглядів: 233 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-03

26-27 квітня в м.Гребінка відбулися спортивні змагання з легкої атлетики обласної Спартакіади школярів. Учні Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів прийняли активну участь у цих змаганнях і зайняли призові місця. Це Горяна Аліна, Горяна Аня, Кулик Олександр, Пунько Тая. 

             Вітаємо наших талановитих спортсменів!

Переглядів: 252 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-03

   28 квітня відбувся районний дитячий вокальний фестиваль-конкурс "Зорепад". Троє учнів нашої школи приймали участь. Учениця 6-го класу Торгонська Діана завоювала третє місце і нагороджена дипломом. Дівчатка 2-го класу Дробот Олександра і Квач Таміла добре виступили на цьому конкурсі. 

                       Вітаємо наших переможців!

Переглядів: 327 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-05-03

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 35 36 »