Головна » 2013 » Червень » 22 » Табір 2013
11:26 AM
Табір 2013

                                 Сонячна планета дитинства

   

  Крім країн , позначених на географічних картах, є велика густонаселена Країна Дитинства, звідки тече могутня річка людського життя, де все і починається.

    Дитинство – найважливіший період людського життя. І як казав В.Сухомлинський : «Від того, як було дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що ввійшло до її розуму й серця з навколишнього світу – від цього значною мірою залежить, якою людиною стане малюк».

   Літо… літо дарує людям хороший настрій, радість. Цій порі року присвячують музику, пісні, вірші, картини. Влітку розцвітають квіти, все живе тягнеться до сонця, як до матері діти. Зеленіють трави, листочки, розпускаються квіточки – красуються вродою, щебече птаство.

  Червень – особливий місяць, адже розпочалися канікули для школярів. В Слободо-Петрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів саме в червні відкрився пришкільний табір «Капітошки». Щоб діти отримали позитивний настрій від відпочинку, педагоги подбали про це заздалегідь: визначили, куди краще поїхати з дітьми, чим їх зацікавити на відпочинку, яку користь він принесе їм. В погожі дні діти з великим задоволенням ходили на екскурсію на тракторну бригаду фермерського господарства «Україна».; їздили на страуси ну ферму в селі Паризька Комуна; здійснювали велосипедні прогулянки по рідному краю; збирали лікарські трави для фіточаїв; ознайомлювалися із світом флори та фауни.

  Чудово проводили час на території табору. Діти вивчали комп’ютер, брали активну участь у спортивних змаганнях, де хлопчики, уявивши себе лицарями, силачами, справлялися з найважчими вправами, щоб продемонструвати свої фізичні здібності. Дівчатка, беручи участь у різних конкурсах, також легко, красиво виконували вправи, долаючи перешкоди. Дитячий майданчик став для школярів місцем, куди кортіло приходити знову і знову.

   Адміністрація Слободо-Петрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлює велику подяку керівнику фермерського господарства «Україна» Іван юті Сергію Івановичу , приватному підприємцю Степаненку Сергію Івановичу, які неодноразово надавали матеріальну допомогу нашому табору.

  Щасливого і веселого всім відпочинку!

 

                                                         Директор школи: Ященко Т.А.
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 643 | Додав: Petrovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]