Головна » Архів матеріалів

      24 квітня 2018 року на базі Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів методист відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Мороз В.П. провів відкритий урок у 6 класі на тему "Безпека їзди на велосипеді". Віталій Павлович ознайомив учнів з конструктивними елементами велосипеда; показав як грамотно добирати одяг, засоби безпеки. Діти розглянули основні правила дорожнього руху щодо пересування на велосипеді, закріпили вміння користуватися сигналами маневрування для велосипеда. Даний урок був корисним не тільки для учнів але і для вчителів. 

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-24

   21 квітня 2018 року відбувся Кубок району з легкої атлетики. В ньому взяло участь 17 учнів Слободо-Петрівської школи. З них 10 чоловік завоювали призові місця. 

                        Вітаємо наших переможців! 

                                                            ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-23

  20 квітня 2018 року в Слободо-Петрівській школі був організований день довкілля. Учні 1-11-х класів, вчителі і працівники організовано включилися в прибирання шкільного подвір'я  і навколишньої території. Було проведено обрізку і побілку  дерев, кущів; посаджено ряд дерев. 

 

< ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-20

   18 квітня 2018 року учні Слободо-Петрівської школи відвідали захід "Веселка робітничих професій", який був організований Гребінківською районною філією Полтавського центру зайнятості. Учні ознайомилися з навчальними закладами Полтавської і Черкаської областей, із спеціальностями, які можна там отримати; переліком документів для вступу; сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти; переглянули презентації про студентське життя в даних вузах. Наші учні отримали багато корисної інформації про різні професії.

... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-20

     Відповідно до Закону України "Про благоустрій населених пунктів", з метою впорядкування прилеглих територій навчальних закладів району та приведення їх у належний естетичний і санітарний стан колектив школи включився у проведення весняного місячника з благоустрою та поліпшення санітарного стану прилеглої території школи. Учні 5-11-х класів разом з вчителями прибирають шкільне подвір'я, дитячий та спортивний майданчики, підрізують і висаджують дерева. 

... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-18

 Фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров'я" щорічно проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді, організація змістовного дозвілля. 

  Не стоять осторонь від цього і учні Слободо-Петрівської школи. 6 лютого 2018 року в І етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я"  команда "Імпульс" нашої школи зайняла почесне ІІІ місце. У конкурсі фотографій наша команда зайняла ІІ місце.

Вітаємо нашу команду  "Імпульс"!

... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-10

   3 квітня - 100 років з дня народження українського письменника, класика письменницької публіцистики Олеся Гончара. 

  З цієї нагоди  в шкільній бібліотеці відбувся масовий захід. Участь прийняли учні 8-10-х класів. Школярі ознайомилися з життєвим і творчим шляхом письменника. Була організована книжкова виставка Олеся Гончара. Бібліотекар шкільної бібліотеки закликала учнів читати твори О. Гончара.

... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-04

   22 березня 2018 року учень 10 класу Запорожець Владислав зайняв друге місце у відкритих обласних змаганнях ІІІ етапу "Стрибунець" з легкоатлетичних стрибків у висоту з результатом 135 см серед юнаків 2003 р.н.

Вітаємо Владислава!

 

Переглядів: 266 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-04-03

  25 лютого 2018 року - 147 річниця з дня народження української поетеси, прозаїка, перекладача, драматурга Лесі Українки.

  З цієї нагоди в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся масовий захід "Я жива! Я буду вічно жити.". Участь приймали учні 9-11 класів школи. Під час проведення заходу учні дивилися відео-сюжет про життєвий і творчий шлях Лесі Українки. Бібліотекар шкільної бібліотеки Тертиченко Н.М. ознайомила присутніх з книжковою виставкою і закликала учнів читати і перечитувати твори Л.Українки.

      "Я в серці те, що не вмирає!"

... Читати далі »

Переглядів: 322 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-26

                          Герої не вмирають!

  Революцію гідності справедливо називають подвигом українців, які зуміли відстояти право на свободу. Серед тих мільйонів,які побували на Майдан, везли продукти, споруджували барикади,  підносили бруківку, добрим словом і своєю присутністю підтримували тих, хто боронив майдан, був і наш земляк Андрій Черненко.  Особливо важко було в ту ніч, коли палав весь Майдан, коли зухвало розстрілювали кращих синів українського народу, які стали воїнами Небесної Сотні. 

  18 лютого 2014 року  у Києві під час Революції Гідності загинув наш односелець Андрій Черненко, який віддав своє життя , захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбут ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: Petrovich | Дата: 2018-02-17

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 35 36 »