Головна » 2015 » Березень » 3 » "Увага всім!"
2:32 PM
"Увага всім!"

  2 березня 2015 року в Слободо-Петрівській школі відбулася лінійка присвячена поводженню учнів в надзвичайних ситуаціях.

   "Увага всім!" За цим сигналом потрібно увімкнути радіо, телевізійні приймачі для прослуховування термінових повідомлень. Інформація передається протягом 5хвилин після подачі звукових сигналів. Вислухавши повідомлення, кожен повинен діяти без паніки і метушні, у відповідності з отрманими вказівками. 

  Памятайте у цих умовах дорога кожна хвилина! 

  Повідомлення містить наступну інформацію: місце і час виникнення надзвичайної ситуації; розміри та масштаби надзвичайної ситуації; час початку та тривалості дії факторів ураження; територія, яка потрапляє в осередки або зони ураження; порядок дій при надзвичайних ситуаціях.

Дії населення після отримання сигналівЦЗ: уникайте паніки, надягніть засоби індивідуального захисту органів дихання, найпростіші засоби захисту шкіри; по можливості негайно покиньте зону забруднення; візьміть із собою необхідні речі та документи. Перед виходом з будинку вимкніть джерела електро-, водо-, і газопостачання.

  Чекайте повідомлення влади з питань надзвичайних ситуацій.

   Повідомлення надаються у наступних ситуаціях: при аварії на хімічно небезпечному обєкті; про можливий землетрус; про повінь або катастрофічне затоплення; про повіиряну небезпеку; про загрози хімічного зараження; про загрози радіоактивного зараження.

  

 

 

Переглядів: 452 | Додав: Petrovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]