Головна » 2016 » Листопад » 23 » Небезпека компютерної залежності
9:21 AM
Небезпека компютерної залежності

   22 листопада 2016 року учнями 11 класу була проведена виховна година "Небезпека комп'ютерної залежності". Адже ця хвороба нашого часу набирає все більше обертів. Люди втрачають відчуття реальності, йдуть у віртуальний світ. Найбільш незахищеними, як завжди, виявилися діти та підлітки.

   Учні 11 класу вибрали цікаву форму проведення заходу, щоб донести до підлітків інформацію про небезпеку. Про загрозливу ситуацію розповідали мами (Зюзь О., та Іванюта Т.), фахову консультацію надавали лікарі (Пилипенко Т., і Прудченко А.), комп'ютерної грамотності навчали програмісти (Єфременко Є. і Московченко В.).

   У цікавих сценках, розіграних організаторами, школярі впізнали себе, своє надмірне захоплення комп'ютерами та телефонами.

  А потім всі разом шукали шляхи недопущення загрози комп'ютерної залежності у наше життя. Кожен мав можливість висловити свою думку, внести пропозицію чи побажання.

  У такій атмосфері взаємного діалогу і пройшов захід, девізом якого стали слова відомого письменника про комп'ютер: "Я дуже люблю цей маленький ящик, який допомагає мені жити. Але моя любов закінчується тоді, коли я розумію, що не я володію ним, а він володіє мною.

 

Переглядів: 395 | Додав: Petrovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]